top of page

Waarom kiezen voor ODIGON?

Als toevoeging aan de naam hebben we twee woorden gehangen: Duidelijk & betrokken!

 

We zijn DUIDELIJK.

 

 

Duidelijk naar de deelnemers aan onze trainingen, ook als het niet leuk is om te horen. Duidelijk in de analyse van het gedrag van de mensen met wie we werken, maar ook duidelijk naar onze opdracht-gevers en relaties. Als we er niet van overtuigd zijn om resultaat te behalen of er niet van overtuigd zijn de beste aanbieder te zijn (in ieder geval een hele goede) dan zullen we ook geen aanbieding doen.

Onze overtuiging is: 'nee' is ook een goed antwoord.

Voor Odigon is een training pas geslaagd als de deelnemer de besproken lesstof (of leerstof) direct in de praktijk kan toepassen.

We zijn BETROKKEN.

 

 

 

Betrokken bij de organisatie waarvoor we werken. Bij interim opdrachten is het voor ons vanzelfsprekend dat we een onderdeel vormen van de opdrachtgever, maar ook tijdens trainingen en coaching is dat voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat het belangrijk is voor een goed resultaat, maar ook omdat we dit leuk vinden.

Wij willen niet een trainingsbureau zijn dat komt opdraven, het lesje afdraait en vervolgens weer vertrekt. We vinden het belangrijk ons de cultuur van de organisatie eigen te maken.

We willen de taal spreken van de medewerkers; we willen weten wat ze bedoelen als zij spreken over een VM en dat deze bij het ene bedrijf niet meer bestaat en bij het andere nog wel, we willen weten waarover zij het hebben als gezegd wordt dat het wormdraaien niet in de spanhal plaatsvindt.

bottom of page