top of page

EVEN VOORSTELLEN!

foto%20tbv%20site_edited.jpg
Joost Mommersteeg

[Directeur ODIGON]

"Mensen helpen in hun ontwikkeling; daar krijg ik energie van."

 

Joost heeft na zijn studie arbeidsverhoudingen, een functie bij het gewestelijk arbeidsbureau (het huidige CWI) ingevuld. Daarna heeft hij gedurende ruim 12 jaar bij Ahold gewerkt.  In eerste instantie als P&O-manager en supermarktmanager bij Albert Heijn en later als regiomanager bij de franchiseorganisatie van ETOS. Deze combinatie van zowel staf-functies als een functie in de lijn heeft het mogelijk gemaakt de theoretische kennis met betrekking tot managen toe te passen en te toetsen in de praktijk. In alle functies heeft de rol van trainer / coach een grote voorkeur gehad. Vandaar dat na het bronzen jubileum, het mooie grote Ahold werd ingeruild voor een kleine trainingsorganisatie in Breda. De daar opgedane ervaring als trainer, coach en interim-manager is de basis geweest om uiteindelijk ODIGON Management Support B.V. op te richten. 

 

Sinds 2002 maakt hij als directeur, samen met andere enthousiastelingen, van datgene wat ze allen goed kunnen, een boeiend en bloeiend bedrijf.

 

Joost is geboren in 1959 te Breda.

 

Leo Landa

[Trainer en acteur bij ODIGON]

 

"Leren én plezier;

een gouden combinatie,

leidend naar succes."

 
Voorstellen 2

Leo heeft na zijn studie verpleegkunde en Management in de gezondheidszorg gewerkt op verscheidene afdelingen binnen verschillende organisaties. De laatste jaren is hij werkzaam als crisismanager, hoofdzakelijk op teamgebied. Teamprocessen en persoonlijke processen op ieder niveau zijn nu zijn werkveld. Door zijn acteer verleden is hij in aanraking gekomen met ODIGON Management Support ter ondersteuning van communicatie trainingen. De ODIGON visie: duidelijk en betrokken heeft ervoor gezorgd dat deze sporadische samenwerking uitgegroeid is tot samen nieuwe trainingen op maat ontwerpen en onderscheidend zijn op en voor de markt.

 

Werkplezier delen binnen ODIGON en dit te vertalen naar producten en resultaat voor onze klanten.

 

Leo is geboren in 1962 te Breda.

 

Marcel Felet

[HRM Manager en Interim Manager bij ODIGON]

 

"Eerlijk en oprecht"

 
Voorstellen 3

Marcel is na het beëindigen van zijn werkzaamheden binnen de met zijn vader opgezette succesvolle onderneming gestart met de opleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid aan de Katholieke Leergangen te Tilburg. Na zijn afstuderen is hij werkzaam geweest als HRM-consultant en HRM-manager in de maatschappelijke dienstverlening, de industrie, gezondheidszorg, het universitair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

 

Marcel is geen theoreticus. Dus geen modellen en ingewikkelde theorieën. Maar met een ‘open mind’ in gesprek, zeggen wat gezegd moet worden, de balans opmaken, afwegen en aan de slag. En dat alles met een gedegen kennis van het arbeidsrecht en een schat aan ervaring. Eerlijk en oprecht en met een vleugje humor. Werken moet/kan ook leuk zijn!

Marcel is geboren in 1957 te Nijmegen.

Voorstellen 5
Voorstellen 4
bottom of page