top of page

Zeilen als bedrijfsevent?

 

U zoekt een leuk uitje om met het bedrijf te doen, een dag voor relaties of een teambuilding voor de afdeling? 

 

ODIGON organiseert geheel verzorgde bedrijfsevenementen met een sportief tintje. Gezelligheid, sportiviteit en teambuilding zijn uitdrukkingen die hier van toepassing zijn. Met personeel, zakelijke relaties, of familie/vrienden zeilen met zeiljacht de No Worries.

 

Wat kan er nou nog leuker zijn dan zelf een zeilschip van ruim 12 meter te sturen. De zeilen te hijsen en met de lieren ze aan te trekken. Dat prachtige schip, de No Worries, in beweging te voelen komen. De stuurman laat de boot afvallen, de zeilen komen bol te staan door de wind. En met de rust, die in het drukke stadse niet gewoon is, ga je genieten. De actieve collega’s krijgen als dekmaatjes instructies. De parallellen die de zeilsport heeft met uw bedrijf of dagelijkse werk zijn legio. Doe het anders. Kom aan boord. Hijs de zeilen en zet koers op hechtere relaties binnen uw team of met uw klanten!

 

Ons 12 meter zeiljacht evt. gecombineerd met een  motorjacht van 17 meter zijn voorzien van alle comfort en ruim gevuld met hapjes en drankjes. Natuurlijk kan de lunch en of het diner ook geregeld worden.

bottom of page